Over ons

WKM ondersteunt automotive bedrijven met de online presentatie van aangeboden voertuigen. Dit doet WKM doormiddel van fotobewerking met onze AI (artificial intelligence) software.

Upload eenvoudig de door jou gemaakte voertuig foto’s, wij zorgen ervoor dat het voertuig vrijstaand wordt gemaakt en de schaal wordt aangepast. Hierna wordt het voertuig geplaatst in een door jou gekozen 3d fotostudio of showroom. De 3d fotostudio of showroom is volledig aanpasbaar. Het is mogelijk om het bedrijfslogo hierin te plaatsen en om de huisstijl kleuren terug te laten komen.

Before After

Eenvoudig en snel

Het gebruik van het WKM platform is snel. Wanneer wij samen met jou de lay-out hebben gemaakt voor jou 3d fotostudio of showroom is het enkel een kwestie van foto’s uploaden.

Een foto voertuig reportage van 20 foto’s is gemiddeld in 15 minuten bewerkt door de AI software. Binnen 24 uur ontvang je de handmatig gecontroleerd en waar nodig bewerkte foto´s terug in je account.

In 95% is een handmatige na bewerking niet nodig. Dit voorkomt onnodig wachten met het adverteren van het voertuig.

Alle bewerkte foto’s worden handmatig gecontroleerd. Alleen het perfecte beeld is goed genoeg.

Eenheid en professionele uitstraling online

Door gebruik te maken van een WKM 3D fotostudio of showroom creëer je een professionele uitstraling waarin het voertuig in een rustig omgeving duidelijk wordt gepresenteerd.

Waar je de voertuig foto hebt gemaakt is niet meer van relevant, het voertuig zelf wordt in de 3d fotostudio of showroom geplaatst en de omgeving van de originele foto wordt eruit bewerkt.

Meerdere vestigingen?

Wanneer je meerdere vestigingen hebt is het vaak lastig om online precies dezelfde uitstraling te realiseren. De achtergrond van een foto kan per vestiging sterk verschillen. Met WKM wordt elk voertuig op precies dezelfde manier gepresenteerd in de door jou gekozen omgeving.

Dit zorgt voor eenheid, online herkenbaarheid en een stukje professionaliteit.

Meer verkopen

Door middel van A/B testen is gebleken dat dat advertenties met WKM afbeeldingen tot 40% vaker bekeken worden. Door het toegenomen bereik is de kans op verkoop ook hoger.

Verlaag de sta dagen van je voorraad en ga voor de perfecte online presentatie.

Meer weten?

Wil je meer weten over het WKM platform en zullen we samen kijken naar de mogelijkheden om de online presentatie van jou bedrijf naar een hoger niveau te brengen?

Neem contact met ons op via onderstaande button.

Before After