Voertuig fotografie

Wil je jouw voertuigen perfect presenteren zonder te investeren in dure fotografieapparatuur? Ontdek dan de digitale auto fotostudio van WKM. Met onze innovatieve oplossing wordt auto fotografie een fluitje van een cent.

Meest gekozen

Voertuig fotografie: essentieel

Voertuigfotografie is een essentieel onderdeel geworden van de automotive branche, vooral in een tijd waarin de online showroom steeds meer de traditionele showroom vervangt. WKM.nl biedt een innovatieve oplossing voor dit groeiende behoeftegebied door professionele foto bewerking aan te bieden die de presentatie van voertuigen naar een hoger niveau tilt.

Before After

Met de focus op het optimaliseren van online presentaties, biedt WKM.nl een scala aan diensten die zijn ontworpen om de verkoop te stimuleren en de aandacht van potentiële kopers te trekken. Of het nu gaat om het bewerken van een enkele foto of een bulkorder van 20 foto’s, WKM.nl biedt de perfecte oplossing met zijn bewerkingspakketten, waarvan de ‘Meest gekozen’ optie het beste van beide werelden biedt.

Het unieke aspect van WKM.nl is het gebruik van een speciaal ingerichte online 3D fotostudio of showroom, waarin voertuigen worden geplaatst. Hierbij wordt het voertuig zorgvuldig ‘uitgeknipt’ uit de originele foto, waardoor de noodzaak van een specifieke foto locatie verdwijnt. Dit betekent dat voertuigen op elke gewenste locatie kunnen worden gefotografeerd, zonder dat de omgeving relevant is. Zelfs bij interieurfoto’s worden transparante delen zoals ramen bewerkt om de originele omgeving te vervangen door de gekozen online ruimte, waardoor een consistente en aantrekkelijke presentatie wordt gegarandeerd.

Met WKM.nl zijn fotostudiowaardige voertuigfoto’s nu mogelijk op elke locatie, waardoor dealers en verkopers de flexibiliteit hebben om foto’s te maken waar en wanneer het hen uitkomt. Dit betekent dat zelfs kleine dealers zonder toegang tot een fotostudio of specifieke fotolocatie kunnen profiteren van professioneel ogende beelden die de aandacht van potentiële kopers trekken.

De voordelen van het gebruik van WKM.nl zijn duidelijk. Allereerst biedt het platform advertentiefoto’s met de look en feel van een professionele fotostudio, waardoor advertenties en online presentaties zich onderscheiden van die van concurrenten. Bovendien worden advertenties met WKM-afbeeldingen tot 40% vaker bekeken, wat leidt tot een grotere verkoopkans en minder dagen op de stalling.

Snelheid en gemak zijn ook sleutelfactoren bij het gebruik van het WKM-platform. Eenmaal ingesteld, kunnen voertuigfoto’s eenvoudig worden aangepast door ze te uploaden naar het platform, waarna ze snel worden omgezet in professionele, fotostudiowaardige afbeeldingen die klaar zijn om te adverteren. En dankzij het uniforme bewerkingsproces zien foto’s van voertuigen die op verschillende locaties zijn gemaakt, er allemaal hetzelfde uit, waardoor eenheid, overzicht en herkenning worden gecreëerd voor potentiële kopers.

Kortom, WKM.nl biedt een complete oplossing voor voertuigfotografie die de online presentatie van voertuigen naar een hoger niveau tilt, waardoor dealers en verkopers meer verkopen kunnen realiseren en hun online showroom kunnen verbeteren. Met professionele foto bewerking en een scala aan diensten die zijn ontworpen om aan de behoeften van de automotive branche te voldoen, is WKM.nl de ideale partner voor dealers die streven naar succes in de moderne online markt.