Meer verkopen met automotive imaging

Professionele foto bewerking voor de automotive branche.
Perfecte presentatie in jouw online showroom.

Meest gekozen

Hét online platform voor foto bewerking

In een speciaal ingerichte online 3D fotostudio of showroom worden jouw voertuigen geplaatst. WKM zorgt ervoor dat het voertuig wordt ‘uitgeknipt’ uit de originele foto.

Je hebt dus geen specifieke foto locatie meer nodig maar je kan foto’s gewoon maken op iedere plek, dit omdat de omgeving bij het voertuig niet meer relevant is.
Bij interieur foto’s worden de doorzichtige delen (ruiten) bewerkt naar de gekozen online ruimte zodat de originele omgeving ook niet meer zichtbaar is.

Fotostudiowaardige voertuig foto’s maar dan gemaakt op elke plek waar het jou goed uit komt. 

Before After
Before After

Benieuwd hoe WKM jou online presentatie kan verbeteren?

Uiteraard is het mogelijk de online presentatie van jou voertuigen helemaal naar wens aan te passen.
We kunnen zelfs een een online studio ontwerpen waarin herkenbare elementen terug komen van jou vestiging. Druk op de button hieronder Meer over WKM en lees meer over wat wij voor je kunnen betekenen. Wil je contact met ons om de mogelijkheden te bespreken? Druk op de contact button hieronder.

Professioneel

Advertentiefoto’s met de look en feel van een professionele fotostudio. Onderscheid je advertenties en online presentatie tussen honderden andere aanbieders.

Beter bekeken

Advertenties met WKM afbeeldingen worden tot 40% vaker bekeken. Dit is getest door middel van diverse A/B testen. Door meer weergaven van de advertentie wordt de verkoopkans groter en gaat het aantal stadagen omlaag.

Snelheid

Wanneer het WKM platform voor jou is ingesteld gaat het aanpassen van voertuigfoto’s heel eenvoudig. Je upload de foto's en je foto’s worden in een ogenblik omgetoverd tot professionele fotostudiowaardige foto’s. Klaar om geadverteerd te worden.

Eenheid

Niet locatiegebonden foto’s maken maar wel altijd de zelfde foto presentatie. Foto’s van voertuigen gemaakt op verschillende vestigingen zien er allemaal hetzelfde uit. Dit creëert eenheid, overzicht en herkenning.