Kiezen kan soms lastig zijn.

Bij WKM bieden we 26 standaard 3D online fotostudio’s aan. Hieruit kun je kiezen en direct beginnen met het verbeteren van jouw advertentiefoto’s. Het is essentieel dat de studio past bij jouw bedrijf, aangezien elke omgeving anders is en een unieke sfeer toevoegt aan de afbeelding.

Wil je een op maat gemaakte 3D fotostudio die volledig aanpasbaar is aan jouw wensen? Dat is bij WKM mogelijk. Wij kunnen de studio helemaal samen met jou vormgeven, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

Bekijk hier het overzicht van onze standaard studio’s. Welke zou jij kiezen?

Before After
Before After

Ontdek de diversiteit van onze standaard studio’s en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bij WKM streven we naar perfectie, omdat elke afbeelding telt. Klaar om jouw online presentatie te transformeren? Kies vandaag nog jouw ideale studio en maak een onvergetelijke indruk!

Wil je een standaard studio of een studio op maat?

Standaard studio's

Het verschil tussen een standaard en een op maat gemaakte studio is dat standaard studio’s alleen kunnen worden aangepast afhankelijk van de branding, dus waar je je logo wilt laten zien. Het ontwerp zelf is al klaar, dus je hoeft alleen maar ons portfolio te bekijken en de studio te kiezen die je het mooist vindt!

Klik hier om onze portfolio te bekijken

Op maat studio

In vergelijking met een standaard studio is het ontwerp van een studio op maat volledig aan jou. Onze op maat gemaakte studio’s worden vanaf nul gemaakt:

  1. Eerst creëert onze 3D-kunstenaar een 3D-model van de studio.
  2. Vervolgens voegen we de door jou gewenste materialen toe.
  3. Bij de laatste stap draait het allemaal om branding: of het nu gaat om specifieke kleuren of een logo, wij implementeren het om je herkenbaarheid een boost te geven!

…de mogelijkheden zijn eindeloos

Ga jij ook voor de perfecte online presentatie?

Neem contact met ons op via de contact button om de weergaven van jouw advertenties en verkopen een boost te geven.

Professioneel

Advertentiefoto’s met de look en feel van een professionele fotostudio. Onderscheid je advertenties en online presentatie tussen honderden andere aanbieders.

Beter bekeken

Advertenties met WKM afbeeldingen worden tot 40% vaker bekeken. Dit is getest door middel van diverse A/B testen. Door meer weergaven van de advertentie wordt de verkoopkans groter en gaat het aantal stadagen omlaag.

Eenheid

Niet locatie gebonden foto’s maken maar wel altijd de zelfde foto presentatie. Foto’s van voertuigen gemaakt op verschillende vestigingen zien er allemaal hetzelfde uit. Dit creëert eenheid, overzicht en herkenning.

Snelheid

Wanneer het WKM platform voor jou is ingesteld gaat het aanpassen van voertuigfoto’s heel eenvoudig. Je upload de foto’s en je foto’s worden in een ogenblik omgetoverd tot professionele fotostudiowaardige foto’s. Klaar om geadverteerd te worden.